Annons:

Sök

Annons:

VSGF sätter ungdomshockeyn på paus: ”Ren försiktighetsåtgärd vi tar till

Virserums SGF pausar verksamheten för sina ungdomslag i hockey. Foto: Pixabay

VSGF sätter ungdomshockeyn på paus: ”Ren försiktighetsåtgärd vi tar till"

Ett misstänkt utbrott av covid-19 har upptäckts bland unga personer i Virserum. Nu väljer Virserums SGF sätta ungdomshockeyn på paus. 
Det är en ren försiktighetsåtgärd vi tar till så det inte blir värre. Vi vet inte hur många som är smittade, säger Tobias Karlsson, representant för ungdomshockeyn i VSGF:s styrelse.

Annons:

Enligt Prolympias rektor Tina Bågenhammar är en elev på skolan i Virserum smittad med corona och det finns misstankar om fler fall. 

”Vi utgår från positivt testresultat utifrån PCR-test och vet i nuläget att det är ett bekräftat fall men vi håller oss uppdaterade och har varit i kontakt med smittskydd som har samma information”, säger Tina Bågenhammar. 

"Får göra vad vi kan"

Virserums Bio har tillsammans med Virserums Sparbank tagit ett gemensamt beslut om att ställa in kvällens biovisning av Familjen Addams 2 för att inte driva på eventuell smittspridning.

Virserums SGF tar beslut om att pausa verksamheten för sina ungdomslag fram till måndag, men hockeyskolan för de allra yngsta spelarna arrangeras som vanligt på söndag. 

– Det är sunt förnuft och vi får göra vad vi kan. Vi vill inte få in smittan i våra lag, då kan det hända att vi får stänga ner alltihop. Spelarna i våra lag umgås med varandra så det är bättre att pausa i en vecka när skolan är stängd. Det blir inga träningar eller matcher för våra ungdomslag på pojk- och flicksidan. Vi planerar för att komma igång på måndag så länge det inte rör sig om ett större utbrott. Hockeyskolan arrangeras på söndag då spelarna inte byter om i omklädningsrummen, säger Tobias Karlsson. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: