Annons:

Sök

Annons:

Victor Karlsson tillbaka i rally-SM – premiärtävlingen gav bra resultat

Victor Karlsson och Jonas Magnér kör rally-SM den här säsongen och premiärtävlingen gav en femteplats i klassen trimmat tvåhjulsdrift. Foto: Stefan Pettersson/Pressbild

Victor Karlsson tillbaka i rally-SM – premiärtävlingen gav bra resultat

Toyota Corolla-föraren Victor Karlsson och hans kartläsare Jonas Magnér är tillbaka i rallly-SM. Premiärtävlingen slutade med en femteplats i trimmat tvåhjulsdrift. 

Annons:

2022 blev ett mycket lyckat rallyår för Victor Karlsson, bosatt i Järnforsen och tävlande för Vimmerby MS. Han vann alla deltävlingar i Sydsvenska Rallycupens tuffa klass A-förare trimmat tvåhjulsdrift. Det blev dessutom seger i Smålands-DM och hemmatävlingen Emiltrofén. 

Nu är han redo för att satsa på rally-SM igen och ställer upp i klassen trimmat tvåhjulsdrift. 

Första deltävlingen i rally-SM gick av stapeln i Lima, strax söder om Sälen, i helgen. Victor Karlsson och Jonas Magner startade årets säsong på ett lysande sätt. 

– Vi hittade en fin känsla under inledningen av tävlingen. Vintern är inte vår styrka men vi hade lagt en plan för tävlingen som vi höll oss till. Vi körde vårt race och försökte hålla en stabil fart. Vi höll oss till planen och slutade på en fin femte plats i SM-premiären. Vi fick med oss många viktiga SM-poäng till grussäsongen som är vår styrka, säger Victor Karlsson. 

Nästa rally-SM-tävling körs i Älmhult i maj då South Swedish Rally går av stapeln.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: