Annons:

Sök
Ludvigs mäktiga bedrift idag: ”En helt sjuk känsla”

Ludvig Fransson stod för en mäktig bedrift när han vann NGK Masters. Foto: Privat

Ludvigs mäktiga bedrift idag: ”En helt sjuk känsla”

Hultsfredskillen Ludvig Fransson stod idag för en jättebedrift när han vann juniorklassen i prestigefyllda NGK Masters i Karlstad.
– En helt sjuk känsla att stå som segrare i en av Sveriges största och mest prestigefyllda folkracetävlingar, säger Ludvig Fransson.

Annons:

NGK Masters samlar årligen Sveriges folkrace-elit till Karlstad, men också stjärnor från andra sporter som vill mäta sina krafter i folkrace.

Igår avgjordes senior- och damklassen och idag var det dags för juniorerna att göra upp. Där var det Hultsfredskillen och Vimmerby MS-föraren Ludvig Fransson som drog det längsta strået. 

Det blev dock en riktigt svettig dag för Fransson.

– Jag vann egentligen alla mina tre kvalheat, men missade alternativspåret i mitt andra heat vilket gjorde att jag blev diskad från det heatet, berättar Ludvig Fransson.

”Mer nervöst och spännande”

Efter att ha blivit diskad i sitt andra framträdande för dagen tvingades VMS-föraren köra C-final. Den vann han och sedan gjorde han om bedriften i både B-finalen och A-finalen, dit han tog sig som så kallad runner up.

Hur är känslan att lyckas vinna tre finaler i en och samma tävling?

– Det är ju mer nervöst och spännande i fall bilen ska hålla för det och så där, men samtidigt mycket fränare att vinna tre finaler än att vinna en.

Hur rankar du den här segern?

– Det är nog den jag rankar högst av alla. Att vinna Semesterracet hade varit något högre, men tyvärr blev jag ju diskad där efter att först ha vunnit finalen i somras.

Hur ska då segern i NGK Masters firas?

– Jag vet faktiskt inte. Det blir lite käk med familjen nu, sen tror jag inte att det blir så mycket mer, säger Ludvig Fransson.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: