Annons:

Sök

Annons:

Det var en samlad Peter Karlsson som efter matchen beskrev Dackarnas insats i de båda SM-finakerna som en kollektiv kollaps. Foto: Ossian Mathiasson

"Det här är en kollektiv kollaps"

Dackarnas lagledare Peter Karlsson var av förklarliga skäl inte särskilt uppåt efter att hans lag blivit överkört av Smederna.
– Det här är en kollektiv kollaps, säger han.

Annons:

Dackeledningen visste så klart att uppdraget att hämta in 18 poäng i den andra SM-finalen skulle bli svårt. Men man hade inte räknat med att laget skulle bli i det närmaste lika avklätt även på hemmabanan.

Lagledaren Peter Karlsson var ändå samlad efter matchen.

– Det här är en kollektiv kollaps – både i går och i dag. Det blir tyvärr så ibland. Vi är ju betydligt bättre än vad vi visar här, men kvaliteten i de här båda matcherna är alldeles för dålig. Det duger inte.

Hur kommer det sig att ni inte lyckas lyfta när det handlar om en SM-final?

– Vi satt och analyserade under dagen. Hela den sista månaden har det dalat och gått utför för flera av killarna. Det är inte bara att trycka på en knapp och vända på det hela.

– Nu kommer vi dessutom upp mot Smederna, som har toppat formen – eller som har lite tur som har form på gubbarna. Det är svårt för oss som klubb att styra över det, utan det är proffskillar som kommer hit och ska leverera, menar ”PK”.

Hur lyder en snabb analys nu efter matchen?

– Vi kan absolut inte skylla på någonting. Banan var otroligt fin i dag igen, så det handlar inte om det. Vi kommer inte till matchen helt enkelt.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: