Annons:

Sök
Adrian lever drömmen – på praktik hos idolen

Adrian Rudén är på praktik hos idolen Marcus Oscarsson. Foto: Privat

Adrian lever drömmen – på praktik hos idolen

Adrian Rudén, 15, har haft turen att få göra något andra bara kan drömma om. Han har haft praktik hos idolen och TV4-stjärnan Marcus Oscarsson. 

Annons:

Adrian Rudén som är kusinbarn till Marcus Oscarsson lyckades få in en fot i hans bransch lagom till praktiken. Nu i veckan bor han därför hos sin farbror i Växjö för att följa med Marcus Oscarsson på hans arbete både på kontoret och i studion.

– Det är jättekul att ha praktik hos honom. Jag har fått testa på lite olika saker, bland annat att skriva olika analyser på Marcus texter och inlägg på sociala medier. Jag har också skrivit en del artiklar och varit med i studion. Häftigast har varit att få vara med i studion, säger Adrian Rudén.

Trots att Marcus Oscarsson har fullt upp har han tagit sig tiden åt att lära Adrian viktiga saker som kan göra nytta för honom både nu och i framtiden.

– Marcus och jag har haft många lärorika samtal, säger Adrian. Han som måste vara opartisk i sina mediekanaler har lärt mig hur jag ska kommunicera med andra trots att vi har olika åsikter utan att det blir bråk. 

Hos Marcus Oscarsson var Adrian från söndagen till tisdagen. Det var enligt Adrian tre intensiva men lärorika och roliga dagar. Resterande del av veckan spenderar han hos sin farbror på hans företag Dr. Skog. Det passade utmärkt eftersom båda håller till i samma stad.

“Vill dela upp arbetet”

– Jag är inte intresserad av att arbeta som en tv-profil eller journalist. Det är politiker som gäller främst, på sidan av vill jag nog hålla på med att plantera saker som min farbror. Det är ett stort intresse jag har, säger Adrian Rudén om framtiden.

Adrian har ett tydligt mål och praktiken hos Marcus Oscarsson verkar ha gett honom en knuff i rätt riktning.

Alice Enwall

Prao

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: