Annons:

Sök
Tv-profilen från Virserum ska inte lämna – TV4 dementerar

Marcus Oscarsson, TV4-profil från Odensås, utanför Virserum ska inte petas, enligt TV4. Foto: Bildbyrån

Tv-profilen från Virserum ska inte lämna – TV4 dementerar

Enligt tidningen Dagens Media ska TV4 spara pengar. Marcus Oscarsson, profilen från Odensås utanför Virserum, skulle petas. Men det tillbakavisas av TV4, enligt TT.

Annons:

Besparingsåtgärderna på TV4 innebär bland annat att kanalens livedesk ska läggas ned, enligt Dagens Media. Enligt tidningen påverkas ett dussintal personer och personal ska flyttas till Teliaägda TV4:s sajt. 

Förändringen ska innebära färre liveinslag i programmen "Nyhetsmorgon" och "Efter fem". 

Flera yrkeskategorier berörs av förändringarna, vilket inkluderar programledare, arbetsledare, grafiker och specialreportrar. Enligt Dagens Media ska det bli betydligt mindre tv-tid för profilen Marcus Oscarsson, som är från Odensås utanför Virserum.

Han har varit en profilerad politisk kommentator för TV4 under lång. Men Dagens Medias uppgifter tillbakavisas av TV4. 

"Marcus är och fortsätter precis som de senaste tolv åren vara politisk kommentator och kommentera all politik. Han kommer synas lika mycket i TV4 som tidigare, inte minst nu i samband med att det blir fokus på det amerikanska valet i både ''''Efter fem'''' och ''''Nyhetsmorgon'''', säger TV4:s kommunikationschef Charlie Forsberg i en skriftlig kommentar till TT.

Dementerar själv också

Även Marcus Oscarsson själv dementerar det hela. 

"Jag har varit politisk kommentator i tolv år på TV4 och fortsätter med det även framöver. Jag ska alltså inte sluta som kommentator och det pågår inga förhandlingar om mig. Och inte heller stämmer det att min medverkan ska bantas utan jag kommer snarast synas mer än vanligt framöver då det precis som inför 2012, 2016 och 2020 stundar ett spännande USA-val. Jag har ingen aning om varför alla dessa medier skriver detta - media gör ett strålande jobb men ibland kan det bli fel", skriver han på sina sociala medier.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagenshultsfred.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: