Annons:

Sök

Annons:

Första gången på tio år – nu ska ett hederspris delas ut:

Första och hittills enda gången ett hederspris delats ut var när Bo Nilsson, Swedspan AB, fick ta emot det 2012 av Lars Rosander. På årets Företagargala är det dags igen. Foto: Hultsfreds kommun

Första gången på tio år – nu ska ett hederspris delas ut: "extraordinära kriterier"

Priset har bara delats ut en gång tidigare. För första gången på tio år ska även Hultsfreds kommuns hederspris delas ut i samband med Företagargalan.

Annons:

Första och hittills enda gången någon fått det synnerligen prestigefyllda priset var 2012 när Bo Nilsson på Swedspan AB uppmuntrades.

Vid Företagargalan den 12 maj kommer det delas ut en andra gång, bland priser som Årets nyföretagare och Årets näringslivsstipendiat bland annat.

Hederspriset är med andra ord en exklusiv utmärkelse och delas bara ut de år då det anses finnas någon som möter upp de extraordinära kriterierna.

– Det här är inget årligt pris, utan nu finns det någon i kommunen som man vill uppvakta lite extra, säger näringslivssamordnare Frederika Svensson.

Vem som får priset är hemligt och avslöjas först på Företagargalan.

Frederika Svensson delar med sig av kriterierna:

– Priset ges till en person som under en längre tid verkat eller verkar i kommunen. Personen ska med handlingskraft och genom bestående och föredömliga insatser, ha skapat avgörande möjligheter för jobb, samhällelig utveckling och tillväxt inom områden som har stor betydelse för kommunens framtid.

Annons:

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagenshultsfred.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: