Annons:

Sök
Eventet utsålt –

Företagargalan 2023 är utsåld. Nu återstår att se vem som blir bland annat Årets företagare, ett pris som i fjol gick till Hans Sandin, th, HS Powder Coating i Målilla. Foto: Lotta Madestam

Eventet utsålt – "Är bra fart i näringslivet"

Det är bra fart i näringslivet i Hultsfreds kommun. Det avspeglar sig på företagargalan som är utsåld.
– Det är lapp på luckan och vi har en liten kölista, säger Frederika Svensson näringslivssamordnare.

Annons:

Utsålt betyder att 130 personer anmält sig till Företagargalan 2023 som arrangeras på Hotell Hulingen den 30 mars.

– Det är lite drygt 40 företag som kommer vara representerade, säger Frederika Svensson som ansvarar för galan tillsammans med kollegan Felizia Axelsson.

– Vi har även en liten kölista i fall att det blir återbud. Det finns de som stått på kölistan i år som har fått en återbudsplats, så möjligheten finns att få gå även om det är fullt, tillägger hon.

Får stå i strålkastarljuset

Förra året kom Företagargalan tillbaka efter ett uppehåll till följd av pandemin. Utsålt kan bara tydas på ett sätt, företagarna gillade vad de fick.

Det här är kvällen när näringslivet och alla engagerade företagare står i fokus. I synnerhet de som strålkastarljuset riktas mot i egenskap av vinnare av något av de sex prestigefyllda priserna: Årets UF-företag, Årets näringslivsstipendiat, Årets SSA-företag, Årets köpman, Årets företagare och Årets nya företag, som den kategorin heter i år.

– Underrubriken på evenemanget är ”Av och för företagare”. Det här är näringslivets fest, inte kommunens, förtydligar Frederika Svensson.

Vad är din spontana kommentar till att det är så stort intresse för galan?

– Jag tycker det är jätteroligt att vi kan samla och hylla de som hyllas bör. Det är bra fart i näringslivet, så det är roligt att så många vill vara med och hylla varandra.

Leds av två företagare

I år är också första gången som galan leds av två från näringslivet, nämligen Philip Rüdiger och Alice Hartvig.

Förutom prisutdelning och mat består programmet också av en rad olika aktiviteter med företagsanknytning.

– Jag vill inte avslöja riktigt vad det kommer handla om, men förra året hade vi bland annat en frågetävling där gästerna tävlade mot varandra bordsvis och ett företagsmemory där man skulle koppla ihop ett ansikte med rätt företagslogga. Jag kan säga att vi spunnit vidare på det i syfte att få lära sig mer om näringslivet i kommunen.

Annons:

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagenshultsfred.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: