Annons:

Sök
Komediföreställningen gav bästa publiksiffran sedan 90-talet

Claes Månssons och Ola Hedéns komediföreställning "Sådan far" stannade till i Hultsfred och lockade många besökare. Foto: Privat

Komediföreställningen gav bästa publiksiffran sedan 90-talet

Cirka 230 personer bevittnade Claes Månssons och Ola Hedéns komediföreställning på Valhall i Hultsfred i onsdags. 
– För första gången sedan 1990-talet var det mer än 200 personer i publiken, säger Krystyna Stråle, sekreterare i Riksteatern Hultsfred. 

Annons:

Det är med glädje och stolthet som Krystyna Stråle ser tillbaka på onsdagens komediföreställning på Valhall som lockade 230 besökare. 

– Vi är så glada och nöjda. En riktig succé om man tittar på publikantalet och föreställningen var fantastisk. Jag har inte fått den exakta publiksiffran från vår kassör, men jag tror att det var 230 personer i publiken. Det var mer än 20–25 år sedan vi hade så mycket publik på en föreställning i Riksteaterns regi. Det var inte bara personer från Hultsfreds kommun utan vi hade långväga besökare också, säger Krystyna Stråle. 

Den välkände svenske skådespelaren Claes Månsson kom till Hultsfred tillsammans med Ola Hedén och framförde komediföreställningen ”Sådan far”. Januari-föreställningen ”Bolanders skor” lockade 120 personer. 

– Då var det en mindre succé med 120 personer. Nu fördubblades publiksiffran och vi är jätteglada. Vi är tacksamma och glada för att vi får bidrag för vårt ideella arbete från Hultsfreds kommun, annars skulle vi inte klara det. Vi är en liten förening som växer för varje säsong som går, säger hon. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: