Annons:

Sök

Annons:

ÄGARNA LÄMNAR HALLEN –

Annika Öberg och Johan Widström lämnar nu bowlinghallen i Hultsfred. Foto: Arkivbild

ÄGARNA LÄMNAR HALLEN – "KÄNSLOSAMT STEG"

Efter nästan sex år lämnar nu Annika Öberg och Johan Widström bowlinghallen i Hultsfred. Det skriver ägarna i ett tårfyllt farväl på sociala medier.

Annons:

Efter att ha bott i Stockholm och jobbat inom samma bransch hela livet tröttnade paret Annika Öberg och Johan Widström på den stressiga och krävande vardagen i huvudstaden för ett antal år sedan.

– Både jag och Johan har gjort samma sak i 25 år, vi har suttit på kontor och kände att vi ville testa något nytt. Sen har Stockholm vuxit hur mycket som helst under de senaste tio åren, det är för mycket folk på för liten yta, sa Annika Öberg till vår tidning i januari för över fem år sedan.

Då hade paret drivit bowlinghallen i Hultsfred sedan augusti. Nu, nästan sex år senare, är det dags att säga adjö.

"Det är med stort vemod vi vill informera om att den nyligen slutförda säsongen blir vår sista i Bowlinghallen. Det har varit ett otroligt svårt och känslosamt steg att ta och som alltid finns det många samverkande faktorer som ligger bakom den här typen av beslut. Vi har haft ett otroligt bra tryck i hallen under säsongen och det har spelats mycket bowling. Trots detta gör höga kostnadsökningar på i stort sett alla de varor och tjänster vi behöver för att driva bowlinghallen, samt ett stort behov av kommande investeringar att vi inte riktigt får ihop ekvationen längre. Våra redan små marginaler krymper hela tiden successivt", skriver man i ett inlägg på sociala medier.

"Sant nöje"

Hyresavtalet för lokalen går ut under sommaren och efter att ha övervägt detta noggrant tog ägarna beslutet på fredagen att inte förlänga avtalet. 

"Ovanstående kombinerat med att 70-80 timmars arbetsveckor under flera år börjar ta ut sin rätt gör att vi känner att det är dags för oss att trampa på bromsen. Hur tråkigt det än känns får vi helt enkelt konstatera att allt har sin tid", skriver man vidare. 

I dagsläget finns ingen efterträdare som är redo att ta över. 

"Vi hoppas såklart fortfarande på att det ska finnas möjlighet att spela bowling i Hultsfred även i framtiden. Det har varit ett sant nöje och en förmån att få träffa och lära känna så många av er under våra sex år i bowlinghallen. Ett riktigt stort och innerligt tack till alla er som besökt oss", skriver duon. 

Vår tidning har sökt ägarna.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagenshultsfred.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: