Annons:

Sök

Annons:

Här är alla stipendiater på Albäcksskolan –

Linnea Westerholm, Sofie Jonsson, Julia Hansen, Yazan Sarej, Hala Ayzouki, Ida Landström och Wilma Heinonen Glantz uppmuntrades med stipendium för "Klassens prestation". Foto: Privat

Här är alla stipendiater på Albäcksskolan – "Skulle behöva genomsyra hela vår värld"

Idag har Albäcksskolan haft avslutning med stipendieutdelning. 15 elever uppmuntrades för sina prestationer.

Annons:

Här följer hela listan:

Wilma Heinonen Glantz, 9A: Du kom till oss i sjuan och hade en rätt så brant uppförsbacke när du landade in på Albäck. En tuff attityd utåt men när man väl lärt känna dig så har du en väldigt fin mjuk insida. Du släpper inte in vem som helst och muren mellan dig själv och andra kan ibland vara hög och ha en del törnar men efter kämpande så har nu muren rivits allt mer och vi känner nu att du är en att räkna med. Du har satt dina spår hos oss alla i både undervisning och arbetslag.

Du har alltid kämpat hårt för din egen utveckling och i och med det lärt känna sig själv och se vad du själv behöver för stunden. Du har visat på god förmåga att ta till hjälp och har hittat vilka strategier som fungerar väl för dig. Du är en kämpare och du kommer kunna bestiga berg med din envishet. 

Ida Landström, 9B: Du är beviset på att ihärdighet, ambition och engagemang lönar sig! Varje dag har du gjort ditt bästa i med- och motgång. Du är dessutom en stark person som vågar säga din åsikt utan att skada någon annan. Du bjuder in andra i gemenskap både när det gäller allvar och lek.

Du kämpar för det goda! Du är vänlig och trevlig! Du är en bra klasskompis! Din prestation visar sig i dina betyg! Om alla vore som du skulle det inte finnas någon ondska i världen! Fortsätt sprida kärlek och positivitet i framtiden på samma fina sätt som du har gjort här på Albäcksskolan!

Yazan Sarej, 9C: Du har sedan start tagit dig an skolans alla utmaningar och prövningar. Din snabba utveckling inom språk ser man sällan och vi är väldigt imponerade över hur du tagit ansvar och verkligen kämpat trots vissa motgångar. Dag ut och dag in har du slagit upp dina ord och fint antecknat dem och bevisat att med stark vilja kommer man långt. Vi hoppas att du fortsätter bevisa både för dig själv och andra att allt går om man bara vill.

Julia Hansen, 9D: En mer godhjärtad och fin människa får man leta efter! Du stöttar dina klasskompisar i vilken konstellation som helst. Du gör alltid ditt bästa och strävar efter att lyckas på bästa sätt. Din noggrannhet och ditt kämpande har tagit dig till nivåer som du själv inte trodde var möjliga. Du har utmanat dig själv i muntliga situationer och hållit föredrag utan manus. Du bevisar att träning ger resultat.

Din ödmjuka och kärleksfulla sida skulle behöva genomsyra hela vår värld. Fortsätt sprida glädje, lugn och positivitet i framtiden på samma fina sätt som du har gjort här på Albäcksskolan.

Linnea Westerholm, 7-9D: Linnea, vi är stolta över dig och den resa du gjort under din tid i vår klass. Du har gjort stora framsteg både i din kunskapsutveckling men också i din personliga utveckling. Du är snäll och omtänksam med sinne för humor och har alltid glimten i ögat. Din motivation till lärande har hela tiden ökat och du har alltid gjort ditt bästa! Livet kan vara en utmaning, men du har en styrka inom dig, du har möjligheten att överkomma motgångar och i stället växa dig starkare ur dem. Tro på dig själv, vi önskar dig all lycka till i framtiden! 

Sofie Jonsson, 9E: Du har med uthållighet och tålamod alltid bemött dina klasskamrater väl. Du har samarbetat och gjort ditt bästa i alla lägen. Du är pedagogisk och omhändertagande. Du lyfter alla du möter och ser det goda i människor. Samtidigt som du har en stor förmåga att resonera och har haft genomgående lysande akademiska prestationer.? Fortsätt alltid att vara dig själv och stå upp för det du tycker är rätt. Vi kommer sakna dig och alla de meningsfulla samtal vi haft tillsammans med dig. 

Hala Ayzouki, 9F: Stipendiet i 9F går till dig som under dina år här på Albäck har visat en fin utveckling. Du har tagit dina studier på allvar och har haft en god inställning till ditt lärande. Du har kämpat och gjort ditt bästa, alltid med gott humör. Målmedveten och med stort ansvarstagande har du lyckats vara uppmärksam och hålla fokus i en ibland stimmig miljö.

Aurora Hangren, 9G: För din lust att lära och stora utveckling under högstadiet.

Årets idrottsstipendium: Leon Sandelius 9B, Isak Carlqvist 9D, Elsa Nilsson 9E. Eleven har bidragit till att få ett bra klimat och en bra stämning på idrottslektionerna. Eleven har en god samarbetsförmåga, visar respekt för klasskamrater och är en god förebild med sin inställning under idrottslektionerna. Eleven har en bredd i sina fysiska rörelseförmågor och tar sig alltid an nya utmaningar och pushar sig själv att utvecklas. Sponsrat av Nordic Wellness, Hultsfred och Intersport, Vimmerby. 

Årets teknikstipendium, till årets kreativa brobygge: Theo och John 9F. Det är med stor glädje och stolthet som vi presenterar vinnarna i årskurs 9 för deras exceptionella prestation inom brobyggnad. Deras projekt, som kombinerar djärv färgsättning med innovativ formgivning, har inte bara visat på en imponerande teknisk skicklighet, utan också på ett unikt konstnärligt uttryck.

Till årets mest hållbara brobygge: Denzel och William 9C. Det är med stor glädje och stolthet som vi presenterar vinnarna i årkurs 9 för deras prestation inom brobygge. Förra året hade vi broar som klarade mycket vikt, så pass att eleverna fick ta med egna vikter. Men dessa elever slog förra årets rekord med råge. Med en bro som klarade den imponerande vikten på 33 109 gr har de här eleverna visat att de har en framtid inom brobyggarbranschen.

Båda de två sistnämnda stipendierna är sponsrade av Additivt Teknikcenter.

Annons:

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagenshultsfred.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: