Annons:

Sök
Hon blev årets nyföretagare: ”Visar på gott entreprenörskap”

Melanie Möller, som driver Melles sjukgymnastik AB, har utsetts till årets nyföretagare. Foto: Ossian Mathiasson

Hon blev årets nyföretagare: ”Visar på gott entreprenörskap”

2012 öppnade sjukgymnasten Melanie Möller sin egen mottagning i KGM-hallen i Hultsfred. På kvällens företagsgala prisades hon som årets nyföretagare i Hultsfreds kommun. Under fjolåret bytte hon bolagsform.
– Det känns jätteskönt, säger Melanie Möller.

Annons:

Hon har jobbat som sjukgymnast sedan 2006 och specialiserade sig efter grundutbildningen i kinesiotejp, som lindrar muskelspänningar under en längre period, och lymfmassage. 2012 öppnade hon sin egen mottagning ”Melles sjukgymnastik” i KGM-hallen i Hultsfred efter att ha jobbat på olika mottagningar och ortopediskt sjukhus.

– Först hade jag andra jobb bredvid, men det blev mer och mer och då bytte jag till aktiebolag förra året. Det går jättebra sedan dess, säger Melanie Möller på scenen. 

Hon kände att hon ville göra något med hälsan, hjälpa människor och jobba med händerna – fast utan verktyg, berättade hon.

– Nu hoppas jag kunna utveckla företaget och ha den här glädjen för att jobba, och inte förlora den. Det är viktigt. 

Hon berättade att det vanligaste bekymret är ryggbesvär och framför allt nackproblem.

På kvällens företagsgala var hon nominerad i kategorin årets nyföretagare tillsammans med Jörn Lorenzen och Kerstin Petersen från Snickeri & Byggtjänst i Mörlunda AB samt Karl-Oskar Gladh från Gladh Consulting. 

Juryn fastnade för Melanie Möllers arbete och hon belönades med priset som årets nyföretagare. Priset delades ut av Moderaternas Åke Bergh på scenen. 

Fakta

Så här lyder juryns motivering till Melanie Möller:

”Personen visar på ett gott entreprenörskap och passionerat företagande. Personlig och tillgänglig service i kombination med stort driv erbjuds och med lyhördhet sätts kunden och hälsan alltid i centrum.Detta tillsammans med stor yrkeskompetens har skapat en trogen kundkrets i regionen.Årets nyföretagare skapar med omtanke goda förutsättningar för läkning hela vägen från topp till tå”.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: