Annons:

Sök

Annons:

  • Sommarjobbare ger teaterladan ett lyft:

    Den första gruppen med fyra sommarjobbande ungdomar har fått varsitt intyg för att de har jobbat i Folkets Park i tre veckor. Foto: Privat

  • Sommarjobbare ger teaterladan ett lyft:

Sommarjobbare ger teaterladan ett lyft: "Mycket som blir gjort"

Tolv ungdomar har fått i uppdrag att utföra sommarjobb i Hultsfreds Folkets Park. Nu är den första gruppen färdiga med sitt arbete. 
– Jag tycker att de har klarat av det väldigt bra, säger Lennart Beijer. 

Annons:

De tolv ungdomarna är fördelade med fyra personer i tre grupper och den första gruppen, som har jobbat mellan vecka 25 och 27, hade sin avslutning i fredags. 

– Det är första gruppen som har sommarjobbat i Folkets Park i tre veckor. Ungdomar får göra en hel del jobb och jag tycker att de har klarat av det väldigt bra och utfört ett noggrant arbete. Jag tror till och med att de tycker att det har varit roligt att skrapa bort färg. Varje deltagare har ett intyg för att de har gjort jobbet. Vi har haft fyra personer och det bir tolv när det är färdigt, säger Lennart Beijer.  

Teaterladan ska snyggas till

Lennart Beijer, John Christensen och Hassan Farah är handledare för ungdomarna och ser till att ungdomarna sysselsätts med arbete. Folkparken i Hultsfred genomgår en upprustning och sommarens stora projekt är att snygga till teaterladan

– Det är Hultsfreds kommun som vill ha sommarbeten och vi tycker att vi har gott om arbeten. Teaterladan är det stora projektet men det finns lite andra jobb i form av snickeri på dansbanorna. Vi ska göra det vi kan på teaterladan med att skrapa bort färg och måla om så högt vi kan på två-tre meter. Någon gång i höst kommer Hultsfreds kommun och gör resten upp till taket. Det är ganska stora ytor och det behövs grejer som vi inte klarar av. 

Den andra omgången med ytterligare fyra ungdomar inledde sitt arbete på måndagen. 

– Det är mycket som blir gjort. Det är väl inte världens roligaste arbete men när de vet att de jobbar för Folkets Park så blir de glada. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: