Annons:

Sök

Annons:

Klubbens fina initiativ i juletider – skänker julgranar till behövande

MC-klubbens president Mathias "Wille" Welinder högg flera julgranar på torsdagsmorgonen. I helgen delar klubben ut gratis julgranar till behövande i Virserum. Foto: Privat

Klubbens fina initiativ i juletider – skänker julgranar till behövande

Medlemmarna i Virserum MC Club vill att alla ska kunna ha en gran till jul. På lördag kommer föreningen skänka julgranar till behövande.   
– Det är många som skriver fina kommentarer, säger Anders Ek, styrelseledamot och medlem i MC-klubben. 

Annons:

Det var Henrik Axelsson, medlem i MC-klubben, som kläckte idén med att skänka julgranar till behövande i början av veckan. 

– Det var en idé som många i klubben nappade på. Flera medlemmar håller på en del i skogen och har så mycket granar så de kom med idén att vi kan hugga ner granar och dela ut gratis till folk som inte har råd eller inte har möjlighet att hugga en egen gran så här i coronatider, säger Anders Ek. 

Klubbens medlemmar har i dagsläget huggit ett 60-tal granar och siktar på att komma upp i 100 granar till lördagens utdelning vid MC-kåken i Virserum. Det är ett initiativ som verkligen lovordades och hyllades på sociala medier under torsdagen. 

– Det har bara strömmat in positiva reaktioner och kommentarer sedan jag la ut informationen på sociala medier. Det känns väldigt positivt och det är många som skriver fina kommentarer, säger Anders Ek. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: