Annons:

Sök

Annons:

  • Melvin Hesselgård, Yaqut Al Sadi, Hala Bashir och Moustafa Akash fick varsitt stipendium vid Albäcksskolans avslutning i torsdags. Foto: Albäcksskolan

  • Salim Alfnikher, Ali Kohestani och Hebah Takrori mottog också stipendium vid avslutningen på Albäcksskolan. Foto: Albäcksskolan

LISTA: Här är niondeklassarna på Albäcksskolan som fick stipendier

Flera niondeklassare på Albäcksskolan i Hultsfred uppmuntrades med stipendier vid torsdagens skolavslutning i Hagadals sporthall. 

Annons:

Högstadieskolan Albäcksskolan i Hultsfred hade avslutningsceremoni i Hagadal och avslutningslunch på skolan i torsdags och inga vårdnadshavare fick möjlighet att delta till följd av coronarestriktionerna. 

Det delades i vanlig ordning ut ett gäng stipendier där varje mentorspar hade utsett en stipendiat i sin klass som skulle belönas med utmärkelsen ”Klassens prestation”. 
Så fördelades stipendierna:

Hala Bashir (9A). Motivering: ”9A:s stipendium går till en elev som tidigare i sitt liv har gjort en makalös resa och under högstadietiden har hon gjort ytterligare en fantastisk resadär hon lyckats växa i både sitt lärande och som människa Du ska vara så stolt över dig själv, för det är vi!Stort lycka till i framtiden. Stipendiet i 9A går till Hala Bashir.

Melvin Hemmingsson (9B). Motivering: ”Stipendiet i klass 9B går till den elev som utmanat och utmanats. Eleven står för samarbete, kamratskap, prestation. Med hjärtat på rätt plats, alltid villig att ta sig an nya utmaningar, håller ut och håller om när det krävs. Eleven är en förebild! Eleven bjuder på både kunskap och skratt. Stipendiet i 9B går till Melvin Hesselgård.”

Hebah Takrori (9C). Motivering: ”Stipendiet i 9C går till en person som under sin tid på Albäcksskolan alltid varit omhändertagande och tagit ansvar över sina studier. Personen har med god inställning tagit sig an olika uppgifter och visat att hen kan samarbeta med alla. Eleven har mycket god social kompetens och har även presterat bra kunskapsmässigt. En god förebild för oss alla! Stipendiet i 9C går till Hebah Takrori.

Yaqut Al Sadi (9D). Motivering: ”Du har med stor möda, envishet, glädje och känslor visat stora framsteg både kunskapsmässigt och som människa under dina tre år här på Albäcksskolan. Du har trots motgångar kämpat och haft modet att inte ge upp. Du visar att du är målmedveten, modig, social och duktig på att kommunicera. Du bryr dig om dina medmänniskor och sprider glädje bland kompisar och personalStipendiet i 9D går till Yaqut Al Sadi.”

Ali Kohestani (9E). Motivering: ”Under sin resa på Albäcksskolan har eleven varit en tillgång för klassen med sin glädje och hjälpsamhet. Eleven som tilldelas stipendium har stor värme och bygger goda samarbeten med sina klasskamrater. Eleven har med stort fokus och ihärdigt slit nått målen för årskurs nio. Stipendiet i 9E går till Ali Kohestani.” 

Salim Alfnikher (9F). Motivering: ”Stipendiet i 9F går till en elev som under sina år på Albäcksskolan har visat en fin utveckling. Eleven har tagit sina studier på allvar och har haft en god inställning till sitt lärande. Under sina på Albäck har eleven tagit ansvar både för sig själv och andra och har lyckats vara uppmärksam och hålla fokus i en ibland stimmig miljö. Eleven månar om andra och bemöter både sina kamrater och lärare på ett bra sätt. Stipendiet i 9F går till Salim Alfnikher.”

Klass 7–9: Moustafa Akash.Motivering: ”Stipendiet i 7-9:an går till en person som under tiden på Albäcksskolan varit sig själv. Du har alltid gjort ditt bästa. Tiden hos oss har du vuxit som person och du har en bra kompisanda. Lycka till i framtiden! Stipendiet i klass 7-9 går till Moustafa Akash.”

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: