Annons:

Sök

Annons:

Hon har varit med sedan företaget etablerade sig i Hultsfred –

Maria Lockström har varit med under hela resan, sedan företagets etablering i Hultsfred. "Är stolt över att de satsar i Hultsfred". Foto: Lotta Madestam

Hon har varit med sedan företaget etablerade sig i Hultsfred – "Är stolt över satsningen"

Från Exet till Willys och nu till nya butiken. Maria Lockström har varit med ända sedan etableringen i Hultsfred 1993.

Annons:

Hon säger sig tillhöra inventarierna efter 28,5 år inom företaget. Så det var en stor dag för tc kassachef och butiksadministratör Maria Lockström, när portarna slogs upp till nya butiken på andra sidan gatan.

– Jag började på Exet som tc kassachef direkt, när det startade 1993 så jag har varit med genom hela resan.

Hur kändes det att lämna det gamla bakom sig?

– Lite vemodigt kändes det allt att lämna den gamla lokalen. Jag gjorde det sista i tisdags och avslutade det sista med kassan. Då var jag tvungen att gå ett varv i butiken och ta lite kort. Det kändes lite sentimentalt, där har jag ändå tillbringat så många timmar, i så många år.

– Men det har jag släppt nu när det nya invigts, det är ett riktigt lyft, och inte bara för kunderna utan även för personalen med nytt lunchrum och omklädningsrum. Det gamla var så slitet, nu är det jättelyxigt, 

Strax innan öppningsdags erkände hon att det kändes lite nervöst.

– Det pirrar i magen över att vi äntligen är på plats efter allt arbete, sa hon med minuter till öppning. Men det känns fantastiskt och jag är så stolt över att Willys satsar i Hultsfred. Det betyder att butiken går suveränt bra. Från starten och åren fram till nu, har det bara ökat år efter år. 

Vad har ni fått för respons idag?

– Bara positivt, kunderna är glada för vår skull och det tycker jag känns hedrande. De ska vara glada för sin skull, att det kommit en så fin butik hit.Så har vi fått lite uppvaktning med blommor från företag och även privatkunder har lämnat presenter.


 


Annons:

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagenshultsfred.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: