Annons:

Sök

Annons:

  • Aleksander Radak från Hultsfred var först i kön, sedan han börjat köa två och en halv timme innan Nordic Wellness premiäröppnade. "Jag har haft stol och energidryck med mig", sa han. Foto: Lotta Madestam

  • Samir Anwari och Essa Fatty var två av många som besökte Nordic Wellness när det var invigning på fredagen. Foto: Lotta Madestam

  • Fanny Lampert från Silverdalen köpte årskort och byter gym till Nordic Wellness. "Det känns spännande med nyare maskiner, mer utrymme och bättre luft", säger hon. Foto: Lotta Madestam

  • Leo och Damiana från Hultsfred ska börja träna på Nordic Wellness och stod långt fram i kön för att vara säkra på att få del av erbjudandet på öppningsdagen. Foto: Lotta Madestam

  • Sofia Svalin tog i egenskap av platsansvarig emot en blomma av Hultsfreds kommuns representanter utvecklingschef Lars Gjörloff och kommunalrådet Lars Rosander som var på plats för att gratulera till etableringen. Foto: Lotta Madestam

  • Hallkoordinator Robin Välitalo öppnade tävlingen som gick ut på att sätta en boll i ringen, och visst lyckades han. Foto: Lotta Madestam

  • Kön ringlade lång, långt innan öppningsdags. Foto: Lotta Madestam

  • Foto: Lotta Madestam

Köade i timmar till invigningen – "Nästan så jag börjar gråta"

Aleksander Radak från Hultsfred var först i kön, sedan han börjat köa två och en halv timme innan Nordic Wellness premiäröppnade. Bakom honom ringlade kön lång.
– Det är helt sjukt, det är nästan så jag börjar gråta så glad är jag, sa Sofia Svalin, platsansvarig.

Annons:

Ja, det bildades en lång kö, långt innan dörrarna till Nordic Wellness slogs upp på fredagen.

Många var förväntansfulla inför att få komma in och se resultatet av gymjättens satsning i Hultsfred som också omfattar fem padelbanor, fyra dubbelbanor och en för singel. Det är för övrigt första klubben i distriktet som har både gym och padelbanor.

 Först i kön

Först i kön var Aleksander Radak, som tyckte det var lika bra att gå i princip direkt från jobbet, när det slutade klockan sex.

– Jag har köat i två och en halv timme, ville komma tidigt för att vara säker på att få ta del av erbjudandet, säger han.

På plats var också Lars Gjörloff, utvecklingschef, Lars Rosander, kommunalråd, och Frederika Svensson, näringslivssamordnare, som ville överlämna en blomma från Hultsfreds kommiun och önska grattis till etableringen.

– Riktigt roligt med kö i Hultsfred, det här är som julafton för oss, sa Lars Gjörloff. Det är så kul att se när de som vågar satsa lyckas. Det är så man får nypa sig i armen när man ser intresset.

 "Det är så jag får gåshud"

Sofia Svalin var lika glad hon. Och lycklig både över att äntligen vara framme vid öppningsdagen, efter att ha tvingars flytta fram datumet två gånger – och inte minst var hon lycklig över gensvaret.

– Det är nästan så jag börjar gråta så glad är jag. Alla känns så glada och peppade, det är så jag får gåshud.

 "Fördel med stor kedja"

I den långa kön stod Essa Fatty som bestämt sig för att byta gym till Nordic Wellness.

– Jag brukar åka omkring mycket, så det känns bra att det är en så stor kedja då kan man träna var som helst i Sverige där de finns, motiverar han sitt beslut.

Fanny Lampert tränar också mycket och byter nu till nyöppnade gymmet.

– Jag har köpt ett årskort, det känns spännande att träna där det är större urval av maskiner, mer yta och bättre luft, säger hon medan hon provade en av maskinerna i det runt 500 kvadratmeter stora gymmet, av den totala lokalytan på 2 100 kvadrat.

Annons:

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagenshultsfred.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: