Annons:

Sök

Annons:

La Vida Café har en spekulant –

Rowaida Nijim har en lovande intressent på La Vida Café. Går inte affären i lås nu, då vill hon istället utveckla och satsa på ytterligare en sommar, som är bästa tiden. Foto: Lotta Madestam

La Vida Café har en spekulant – "Tror mycket på honom"

Rowaida Nijim har en lovande intressent på La Vida Café. Nu hoppas hon att allt ska falla på plats, så hon får verksamheten såld.
– Snart är det sommar som är bästa tiden, men det har märkts skillnad också på försäljningen under vintern sedan vi blev enda café i Hultsfred, säger hon.

Annons:

Det var efter ett inbrott i juli som tanken på att sälja caféet föddes. När lokalen sedan drabbades av skadegörelse två gånger på kort tid, genom att någon först kastade en sten genom entrédörren och sedan genom en av de stora fönsterrutorna – då lades caféet ut till försäljning på Blocket.

Sedan dess har två visat intresse, en så sent som för några dagar sedan. Rowaida Nijim hoppas och tror mycket på honom.

– Han säger sig ha jobbat med det här tidigare, så om han fortsätter vara intresserad vill jag gå vidare med affären, säger hon.

”Känns väldigt bra”

Det handlar om en man bosatt i länet, mer än så vill Rowaida Nijim av naturliga skäl inte berätta, det är fortfarande väldigt tidigt i processen.

– Det gäller ju att vi båda parter kommer överens, men från min sida känns det så pass bra att jag vill ta den möjligheten. Jag hoppas vi ska få allt på plats, säger hon.

Plan B är att utveckla

Samtidigt har hon ingen brådska, utan det viktigaste är att allt känns rätt och blir bra. Skulle hon inte få caféet sålt nu, då är planen att stanna kvar över sommaren som är bästa tiden.

– Då är det bra försäljning, som i vilken stad som helst, med alla turister och barnfamiljer som kommer till Hultsfred, så då kan jag tänka mig att utveckla med buffé, säger hon.

– Jag vill inte stressa. Förutom det som hände med skadegörelsen så är det trevligt att vara i caféet och möta alla människor. Det märks skillnad på försäljningen också, sedan vi blev enda caféet i Hultsfred. Vi har fått fler kunder och fler nöjda kunder.

Annons:

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagenshultsfred.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: