Annons:

Sök

Annons:

CAFÉ I CENTRALA HULTSFRED LIGGER UTE TILL FÖRSÄLJNING

La Vida Café i Hultsfred ligger ute till försäljning på Blocket. Foto: Ossian Mathiasson

CAFÉ I CENTRALA HULTSFRED LIGGER UTE TILL FÖRSÄLJNING

Ägarna av La Vida Café i centrala Hultsfred har fått nog efter sommarens inbrott och senaste tidens skadegörelse. Nu ligger caféet ute till försäljning på Blocket.

Annons:

Dagens Hultsfred rapporterade för några timmar sedan om den skadegörelse som La Vida Café i centrala Hultsfred utsattes för vid 20.20-tiden på onsdagskvällen. Någon eller några okända gärningspersoner hade kastat en stor sten genom en fönsterruta till caféet. 

Nu kan vår tidning berätta att caféet ligger ute till försäljning på Blocket. Den säljs möblerad med utrustningar och maskiner som är i nytt skick.  

– Vi har haft de här funderingarna sedan inbrottet i juli. Nu har vi drabbats av skadegörelse vid två tillfällen på kort tid och känner att det får vara nog. Det är därför, vi kan inte hålla igång caféet längre. Det är jättetråkigt och det känns inte så tryggt längre, säger Rowaida Njem, som driver caféet på Bryggerigatan. 

Det var i slutet av september som någon krossade rutan i entrédörren och nu var det en sten som kastades genom en annan av de stora fönsterrutorna. 

– Vi är till att börja med fokuserade på att sälja caféet och får se vad som händer framöver. Det var i går, efter inbrottet, som vi la ut annonsen om att sälja caféet och det är ingen som har visat intresse än, säger Rowaida Njem. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: