Annons:

Sök

Annons:

Virserumsbutik får ansiktslyft med toppmodern inredning – leveransen närmar sig

RingUp/Dackebygdens Elektronik i Virserum investerar några hundratusen kronor på att utveckla butiken med ny toppmodern inredning, ny belysning och nytt golv. Bild: Smålandsinredningar

Virserumsbutik får ansiktslyft med toppmodern inredning – leveransen närmar sig

Virserumsbutiken RingUp/Dackebygdens elektronik gör en storsatsning mitt under pågående coronapandemi. Inom några veckor får butiken ett rejält ansiktslyft med ny inredning. 
– Kunderna får en ny, fräsch butik i Virserum och ser att vi vågar satsa. Vi signalerar att vi blir kvar här, säger vd:n André Bjälefors. 

Annons:

Virserumsbutiken RingUp/Dackebygdens elektronik har rivstartat 2021 med flera olika projekt för att höja butikens standard och utseende. 

– Vi har börjat med att byta golv i etapp ett och är inne i etapp två med helt ny inredning i butiken. Vi har inte gjort någonting sedan jag tog över butiken 1997. Vi har gjort vissa renoveringar men det har aldrig blivit hundraprocentigt bra. Jag har funderat på att göra något flera gånger. På en mindre ort frågar man sig om man ska våga satsa eller inte, säger André Bjälefors. 

Därför satsar butiken på ny inredning

Butiken har påverkats av coronapandemin och Bjälefors konstaterar att utomhusarbetena har minskat medan försäljningen i butiken har ökat med 15–20 procent till följd av att allt fler personer köper tekniska prylar på hemmaplan. 

Det är den huvudsakliga anledningen till André Bjälefors lägger några hundratusen kronor på att ge butiken ett rejält ansiktslyft. 

– Kommer kunderna till mig så vill jag satsa och visa att butiken ska vara kvar. Det är en känga i ansiktet på de som sa att vi skulle stänga under förra året. VI lägger några hundratusen kronor på att sätta dit ny butiksinredning, lägga nytt golv och installera ny belysning som ett sista steg. 

Leverans i slutet av februari

Järnforsen-företaget Smålandsinredningar har fått i uppdrag att inreda butiken mitt under pågående pandemi. 

– Butiken har ett väldigt brett sortiment och visar med ett nytt inredningskoncept att man satsar hårt. Konceptet är i nivå med en butik i storstädernas gallerior. Som läget är i dag så är det ett ypperligt tillfälle att göra en sådan satsning och få folk att börja handla ännu mer lokalt, säger Mikael Nilsson, marknads- och designansvarig på Smålandsinredningar. 

Tanken är att den nya butiksinredningen ska levereras till butiken runt den 22 februari. 

– Vi siktar på att ha en invigning i slutet på februari eller början på mars. Det är extra kul när det är ett företag som ligger så pass nära Virserum får leverera den nya butiksinredningen, säger André Bjälefors.

"Modernt med ljusa träslag"

Butiken kommer ha öppet som vanligt under tiden som nytt golv läggs och ny inredning kommer på plats under den närmaste tiden.

– Det kommer vara lite oordning en stund. Det blir till exempel nya skåp, nya väggdelar och ny tv-avdelning. Det blir precis som det är i en modern galleria. Det blir senaste nytt när det gäller butiksinredning, säger Bjälefors. 

Mikael Nilsson på Smålandsinredningar ser fram emot att förse Virserumsbutiken med senast nytt när det gäller butiksinredning. Det sker i samarbete med Smålands Kontorsmöbler och kontraktet med Virserumsbutiken tecknades tidigare i veckan. 

– Det är rätt så ovanligt att en butik i Virserum med 2 000 invånare satsar på en så fin butik. Det blir stilrent, snyggt och modernt med ljusa träslag, vit inredning, stor tv-vägg på sju meter och ljudvägg på tre meter. Det kommer se väldigt trevligt ut. Det är inte så lång tid kvar till leverans. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: