Annons:

Sök

Annons:

Mohammed Qasem blev tremålsskytt mot Virserum. Foto: Privat

Toppen hade inga problem mot botten – Lojal tog ny storseger

Det är skilda världar för Lojal och VSGF just nu. Det visades markant ikväll då serieledaren Lojal mosade tabelljumbon med 5-1 hemma på Ekensved.
– Vi gör det väldigt bra i 80 minuter skulle jag säga, myser hemmatränaren Filip Ingemarsson.

Annons:

Det blev ett hett och sevärt derby med sex mål, fem gula kort och dessutom två röda. Lojal var det klart bättre laget och gjorde tre mål på tio minuter i mitten av första. I slutet av halvleken fick man Anton Selimi frilägesutvisad, men det hjälpte föga för Virserum. Lojal gick fram till 5-1 innan VSGF fick in sitt tröstmål.

Kvällens guldgossar i hemmalaget var Jetmir Shehi och Mohammed Qasem som tillsammans gjorde alla mål; två av Shehi och tre av Qasem. I VSGF reducerade Omar Al Kamel.

– Jag är jättenöjd med 80 minuter, men sista tio får vi tänka till lite. Man ska inte klaga när man vinner med 5-1, men det är lite surt med röda kortet och Jetmir Shehi blev skadad också. Men det är bara att köra på nu, vi har roligt nu och fått upp en vinnarkultur, säger Ingermarsson.

"Behöver en seger"

Adis Mulisic i Virserum var besviken:

– Det är tungt, men någonstans måste vi hitta lite ljusglimtar i det hela. Vi gör en okej match ändå. Man märker var vi är i serien och vi får ingenting gratis. Lojal får en frilägesutvisning, men jag kan tycka att de ska ha ett rött kort till. Jag tycker också att 3-0 känns som offside, men det är som det är. I andra vågar vi inte och vi blir för rädda. Vi behöver en seger så lossnar det sen.

I Lojal plussas målskyttarna Qasem och Shehi. I Virserum stack Amar Selimovic, Tigran Martirosyan och Yasien Alnajjar ut lite extra.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagenshultsfred.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: