Annons:

Sök

Annons:

Supportrarnas fina gest till klubben i deras hjärtan

Christoffer Carlsson från Dacke Support lämnar checken med 12 000 kronor till Virserums SGF:s huvudtränare Wictor Holmberg. Foto: Privat

Supportrarnas fina gest till klubben i deras hjärtan

Virserums SGF har fått in 12 000 kronor på sitt konto. Medlemmarna i den nystartade supporterföreningen, Dacke Support, har öppnat plånboken för klubben i deras hjärtan.

Annons:

Virserums SGF och Dacke Support hade för några månader sedan ett möte för att supportergruppen ville uppdatera sig inför den kommande säsongen. 

– Vi ville berätta lite mer om våra tankar inför kommande säsong och även få veta lite vad klubben har för visioner för densamma, säger Christoffer Carlsson i Dacke Support. 

Samlat in femsiffrigt belopp

På mötet tog Dacke Support på sig uppdraget att samla in pengar till en supporterspelare. Det är ett initiativ som har fallit väl ut där Christoffer Carlsson, Johannes Gerdehag och Liridon Haredinaj varit drivande. 

– Vi drog igång efter att vi i supportergruppen tyckte att klubben hade klara och spännande visioner inför kommande säsong och framtid. Därför tog vi på oss uppdraget att driva denna insamling.

Supportrarna, endast privatpersoner, har samlat in 12 000 kronor och i dag lämnade supportrarna Christoffer Carlsson och Liridon Haredinaj över checken till huvudtränaren Wictor Holmberg utanför Prolympiahallen.  

– Vi är jättenöjda med slutsumman för detta initiativ. Vi trodde inte att vi skulle få ihop detta på så kort tid och vill verkligen tacka alla som har bidragit. Ett tecken på att man verkligen supportar sin klubb, säger Christoffer Carlsson, som hoppas att klubben löser en bra värvning av en spetsspelare. 

"Extremt tacksamma"

Wictor Holmberg är imponerad över vad supportrarna har åstadkommit på kort tid.

– Helt fantastiskt. Riktigt kul med sådant engagemang från supportrar. Det har jag inte varit med om tidigare, att några få personer samlar ihop pengar så snabbt. Vi är extremt tacksamma för deras stöd och vi kommer kriga för att ge tillbaka under vintern, säger tränaren Wictor Holmberg. 

Hur ska pengarna användas?

– Det blir en så kallad supporterspelare. Spelaren blir förhoppningsvis klar efter semestern. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: