Annons:

Sök

Annons:

Så ser upplägget ut för årets upplaga av Tomtemys i Mörlunda

Tomtemys arrangeras av Friluftsfrämjandet Mörlunda-Vimmerby i dag. Foto: Privat

Så ser upplägget ut för årets upplaga av Tomtemys i Mörlunda

Friluftsfrämjandet Mörlunda-Vimmerby förbereder sig för helgens Tomtemys.

Annons:

Tomtemys arrangeras i sedvanlig ordning i Rysseboskogen i Mörlunda på lördagseftermiddagen. Det finns inga marknadsstånd eller tomtebesök på grund av coronapandemin i fjol. I år är restriktionerna ändrade och utomhusevenemang tillåts igen. 

– Vi i styrelsen vill erbjuda en aktivitet för familjen. Därför bjuder vi in stora som små till Tomtemys. Tomtarna står gömda i elljusspåret så det gäller att ha ögonen öppna och skriva ner hur många tomtar man ser. Lappen lämnas in i vår låda och sedan drar vi en vinnare på kvällen, säger Ida Strömberg. 

Det finns även möjlighet att få en pratstund med tomten som kommer och hälsar på under Tomtemys i Ryssebo. 

– När du har pratat färdigt med Tomten kan du köpa lotter med fina priser eller testa din lycka på vårt lyckohjul, säger Ida Strömberg. 

Marknadsstånden tas ner på lördagskvällen medan tomtarna i elljusspåret står kvar till och med söndagen den 5 december. Lapparna, plus penna och underlägg, ligger i en av flera brevlådor vid Ryssebostugan. En vinnare dras söndagen den 5 december. Det är möjligt att räkna tomtar och lämna in lappen i brevlådan fram till dess. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: