Annons:

Sök

Annons:

Byggservice i Målilla är årets företagare i Hultsfreds kommun

Jonas Einarsson, son till Urban, tog emot priset som årets företagare. Foto: Ossian Mathiasson

Byggservice i Målilla är årets företagare i Hultsfreds kommun

De två senaste åren har allmänheten fått utse årets företagare. I år utsåg Företagarna själva pristagaren och det är Jonas Einarsson, son till ägaren Urban Einarsson, från Byggservice i Målilla som fick ta emot kvällens finaste pris.

Annons:

I kväll prisades framgångsrika företagare i Hultsfreds kommun på företagsgalan på Hotell Hulingen. 

Förra året var det Johan Kling på Fasadglas som fick ta emot det ärofyllda priset som årets företagare på galan efter att allmänheten fått rösta fram segraren. 

I år har inte allmänheten haft något att säga till om då Företagarna Hultsfred själva har utsett vinnaren i kategorin årets företagare. 

Det blev Jonas Einarsson, son till Urban, på Byggservice i Målilla AB som till stort jubel fick kliva upp på scenen och ta emot priset av Carl-Anton Johansson från Företagarna i Hultsfreds kommun. 

– Pappa hade nog sagt att han tackade sina medarbetare, en del av dem är här, och hans fru och alla kunder vi har, säger Jonas Einarsson.

Fakta

Juryns motivering till årets företagare (Urban Einarsson): 

”Företaget har genom åren utvecklat sin verksamhet för att följa med i tiden. Med en hög servicegrad och kreativitet erbjuds alltid kunden flexibla och unika lösningar. Genom ett stort utbud och fingertoppskänsla för det vackra har de skapat en grönskande oas där det både spirar och gror”.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: