Annons:

Sök

Annons:

  • Lyckat initiativ –

    Intresset för ICA Mathusets julmarknad blev över förväntan. Intresset för tomten var förstås också stort bland de yngsta. Foto: Privat

  • Lyckat initiativ –

    Många sa sig uppskatta att se Raymond Hanna, med en silverplats i pizza-SM, bakade pizza på plats. Foto: Privat

  • Lyckat initiativ –

    Julmarknaden arrangerades i syfte att stötta det lokala föreningslivet och lokala leverantörer. Hultsfreds Handbollsförening var en av föreningarna som medverkade. Foto: Privat

  • Lyckat initiativ –

    Programmet bestod av en tävling i att äta mest pizza. Foto: Privat

  • Lyckat initiativ –

    Percy Hesselgård från Bageri Guldkringlan gjorde handmodellerade marsipanfigurer. Foto: Privat

  • Lyckat initiativ –

    Under dagen genomfördes också ett kundvagnsrace med två personalteam, där kunderna fick gissa på vem av Robin och Hanna eller Tobias och Wilma som skulle klara banan bäst utan att köra ner konerna. Foto: Privat

Lyckat initiativ – "Kan hoppas på fortsättning nästa jul"

Några kom för tomten, andra för personalens kundvagnsrace eller tävlingen i att äta mest pizza som fick en mätt och glad vinnare. Ett brett program, för både stor och liten, lockade många besökare till ICA Mathusets julmarknad.
– Vi är jättenöjda och föreningarna tyckte det vore kul om vi kunde göra om det.

Annons:

Det säger Karolina Rydén, delägare av ICA Mathuset i Hultsfred som arrangerade en julmarknad i lördags för att stötta det lokala föreningslivet och lokala leverantörer.

– Det var kallt, men solen var framme så vi fick en fin vinterdag, säger hon.

Vad tycker du om gensvaret?

– Över förväntan, jag tycker vi hade bra med besökare. Så det blev en lyckad dag. Nu hade vi inget att jämföra med eftersom vi inte gjort något i den här utsträckningen tidigare, men de som kom sa att de tyckte det var trevligt.

Åt mest pizza

Raymond Hanna, med en silverplats i pizza-SM, sa sig många ha uppskattat att se när han bakade pizza på plats och den utlysta tävlingen i att äta mest pizza vanns av Johan Samuelsson.

Under dagen genomfördes också ett kundvagnsrace med två personalteam, där kunderna fick gissa på vem av Robin och Hanna eller Tobias och Wilma som skulle klara banan bäst, utan att köra ner de uppställda konerna.

– Tobias och Wilma lyckades bäst och det gissade Maria Nordh som lottades fram som vinnare av ett chipspaket, säger Karolina Rydén.

Kan det här bli en tradition?

– En del föreningar sa att de tyckte det vore kul om vi kunde göra om det, så vi kan hoppas att det blir en fortsättning nästa jul. Personalen tyckte också att det var roligt och när man ordnar något sådant här krävs det ju att de är med för att det ska vara möjligt att genomföra, så vi känner oss väldigt tacksamma över alla som bidrog, både kunder, föreningar, leverantörer och vår personal, säger Karolina Rydén.

Annons:

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagenshultsfred.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: