Annons:

Sök

Annons:

Ica-butikens ägare utsågs till årets köpman för stora renoveringen

Patrik Gladh och Karolina Rydén på Ica Mathuset i Hultsfred belönades med priset som årets köpman. Foto: Ossian Mathiasson

Ica-butikens ägare utsågs till årets köpman för stora renoveringen

Patrik Gladh och Karolina Rydén, ICA Mathusets ägare i Hultsfred, har genomfört en stor ombyggnation i sin butik. Nu har ägarna tagit emot priset som årets köpman. 

Annons:

Det blir av naturliga skäl ingen traditionell företagsgala i Hultsfred denna vår. I dag har Hultsfreds kommun hållit i en prisutdelningsceremoni för 2020 års pristagare i kommunhusets sessionssal. 

Patrik Gladh och Karolina Rydén på ICA Mathuset i Hultsfred tog emot priset som årets köpman, ett pris som har utsetts av Hultsfreds Handel. 

"Kul när det blir uppmärksammat"

Ägarna har länge känt att matbutiken behöver genomgå en ombyggnation för att möta konkurrensen och hänga med i utvecklingen. I oktober förra året blev arbetet helt klart. 

– Vi blev jätteöverraskade. Det är jättekul och jätteroligt. Vi hade inte räknat med att vi skulle få priset. Vi har sedan lagt ganska mycket tid och engagemang på butiken så det är kul när det blir uppmärksammat, säger Karolina Rydén. 

Vad säger ni om renoveringens utfall?

– Det har slagit väl ut vad gäller kundbesök och tanken är att behålla kunderna på orten, vilket vi har lyckats med. Med tanke på pandemin var det bra att vi tänkte på ytorna så det har varit väldigt uppskattat att det inte är trångt i butiken. Det är mycket tankar och många timmar nattetid som ligger bakom, säger Patrik Gladh. 

Har ni mer på gång?

– Ja, men vi är inte ensamma här i Hultsfred och konkurrensen hårdnar så det gäller att se över sin verksamhet så man blir aldrig färdig. Vi har flera grejer som vi vill göra så det är förhoppningen, säger Karolina Rydén.

Fakta

Den vinnande motiveringen till ICA Mathuset i Hultsfred lyder: 

”Patrik Gladh och Karolina Rydén blir årets köpmän 2020, med motiveringen att de lyft ICA Nära och gjort butiken mer kundvänlig och attraktiv, vilket tydligt visar att man kan jobba med närhet till kunderna och även långsiktigt ha butiker på olika platser runt om i samhället.”

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: