Annons:

Sök

Annons:

Företagaren irriterad efter nedläggningsrykten: ”Varför börja med skitsnack?"

Virserumsbutiken RingUp/Dackebygdens elektronik ska inte läggas ner. Det är ägaren André Bjälefors tydlig med att poängtera efter ryktesspridningen.
– Ryktena stämmer inte. Jag är intresserad av att veta hur snacket började, säger han till Dagens Hultsfred.

Annons:

Tidigare i dag publicerade Virserumsföretagaren André Bjälefors ett inlägg i Virserumsgruppen på Facebook och dementerade ryktet om att han ska stänga butiken RingUp/Dackebygdens elektronik i Virserum. Nu undrar han vem som sprider denna lögn.

– Det var en Virserumsbo som hade hört att vi skulle stänga från flera ortsbor och frågade mig om det stämmer. Jag blev irriterad, det stämmer inte alls. Man blir så irriterad när folk felaktigt återger vad någon kan ha sagt och lägger till sina egna meningar. Det är det som är så tråkigt och allt blir helt fel, säger André Bjälefors. 

Varför publicerade du ett inlägg i Virserumsgruppen?

– Jag vill förklara att vi inte ska stänga. Det är bra att dementera uppgifterna med en gång och det har gett bra respons, säger han och lägger till:

– Som företagare och Virserumsbo vill man att butikerna ska vara kvar och då är det inte bra med skitsnack. Varför börja med skitsnack? Jag är intresserad av att veta hur snacket började. 

Företaget jobbar med hemelektronik och kommunikationslösningar för både privatkunder och företag. 

– Företaget går bättre och bättre och när det gör det så vill man inte att det ska komma grus i maskineriet med falska rykten, då blir man irriterad. Vi måste hjälpas åt med att handla i de lokala butikerna. Det pratas om butiksdöd i Hultsfred och så är det på många ställen med tomma lokaler. Det är grund av att folk inte handlar på hemmaplan. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: