Annons:

Sök

Annons:

Barnens favoritmagiker gör turnéstopp i Hultsfred –

Tobbe Trollkarl stannar till i Hultsfred på sin turné med familjeföreställningen "En ny show...Igen!" Foto: Pressbild/Martin Lundström

Barnens favoritmagiker gör turnéstopp i Hultsfred – "Vuxna får skratta lika mycket"

Han har aldrig spelat för publik i Hultsfred. Hur otroligt han än tycker det låter. Nu gör Tobbe Trollkarl ett turnéstopp på Kulturhuset Valhall, för att ge sin senaste familjeshow.
– Vi har gjort det till en grej och tycker om att möta alla storlekar på städer.

Annons:

Efter juluppehållet fortsatte Tobbe Trollkarl turnerandet med ”En ny show...Igen!”, som besöker 21 platser under våren. Varav Hultsfred är en.

– Jag brukar säga, efter 30 år i branschen, att jag varit i varenda stad. Det är känslan. Men jag vet inte med Hultsfred, det kan vara en blindspot hur otippat det än känns. Vilket gör det ännu roligare. Jag har varit på festivalen, passerat och lunchat, så jag har besökt Hultsfred, men har nog aldrig gigat där. Det måste tillhöra ovanligheterna, säger Tobbe Blom i en intervju med Dagens Hultsfred.

Vad hoppas du få möta i Hultsfred?

– En väldigt glad och härlig publik, vilket vi möter på alla teatrar runt om. Det är väldigt uppskattat, det är inte alla som turnerar och tar sig runt i mindre städer, utan bara de stora. Men vi har gjort det till en grej, vi tycker om att möta alla storlekar på städer.

Vänder man på frågan, vad Tobbe Trollkarl istället kommer bjuda på kommer svaret snabbt.

– En familjeföreställning med betoning på familj. En föreställning där vuxna får skratta lika mycket som barn, vilket gör det roligare när alla får skratta. Så det blir en orgie i magi, musik och galenskaper. En salig blandning, men i grund och botten en rolig magishow.

Showen ges på Kulturhuset Valhall lördagen den 24 februari.

Vad tror du om intresset?

– Det kommer bli slutsålt, vi är på god väg.

Annons:

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagenshultsfred.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: