Annons:

Sök
Alpinskidåkare blir dragplåstret på lokala klubbens kickoff

Emelie Wikström, före detta alpinskidåkare i världscupen, håller i en föreläsning på Hjortens Alpinas kickoff på söndag eftermiddag. Foto: Bildbyrån

Alpinskidåkare blir dragplåstret på lokala klubbens kickoff

Den lokala klubben Hjortens Alpina får besök av alpinskidåkaren Emelie Wikström på helgens kickoff. 

Annons:

På söndag eftermiddag arrangerar Hjortens Alpina sin årliga kickoff i Virserum. Det blir utomhusaktiviteter och information om medlemskap, klubbläger, utrustning, träningar, tävlingar och snötillverkning. 

Det som sticker ut under helgens kickoff är att Emelie Wickström, som för ett år sedan avslutade sin professionella karriär som alpinskidåkare, dyker upp och håller i en inspirationsföreläsning. 

”Jag började i en backe likt er, ingenting är omöjligt. Jag har tänkt prata om min egna karriär och hur den började, om att behålla glädjen och kärleken till sporten, prestationsångest och massa annat som jag tror kan hjälpa er”, säger Emelie Wikström inför Virserumsbesöket. 

Den Sävsjöfostrade alpinskidkaren har gjort över 100 världscupstarter och kan stoltsera med tio topp tio-placeringar i världscupen och en sjätteplats vid de olympiska spelen i Sotji 2014. 

– Det är ett jättestort att hon kommer hit och ger tips till våra ungdomar och berättar om sin karriär, sina erfarenheter och vad man ska tänka på. Det blir som en utbildningsföreläsning för ungdomarna. 102 personer har anmält sig till kickoffen, säger Johanna Sturesson, aktiv i Hjortens Alpina. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: