Annons:

Sök

Annons:

VIF kan drabbas av tungt tapp – han flyttar till Linköping

Ludwig Strömbom var med och förde upp Vimmerby IF i division 3. Nu ska han flytta till Linköping och hans framtid i VIF är osäker. Foto: Ossian Mathiasson

VIF kan drabbas av tungt tapp – han flyttar till Linköping

Vimmerby IF kan drabbas av ett tungt tapp. Ludwig Strömbom flyttar inom kort till Linköping och hans VIF-sejour kan vara över för den här gången.  
– Vi får se vad som händer, säger han. 

Annons:

24-årige ytterbacken Ludwig Strömbom har kommit tillbaka starkt efter den meniskskada han ådrog sig på konstgräset i Vimmerby under 2021 års försäsong. Han har funnits med i truppen i alla matcher sedan serien vände i somras och fick nyligen vara med och fira VIF:s uppflyttning till division 3 på Gullemon. 

Om Ludwig Strömbom följer med VIF upp på förbundsnivå är än så länge oklart. Han kommer nämligen flytta till Linköping där hans flickvän Paulina studerar på universitetet, en flytt som han har pratat om i flera år.

– Det är klart att jag flyttar upp till Linköping, jag flyttar inom någon vecka eller två. Vi har fått upp alla grejer och jag har bott hos mamma och pappa i tre veckor sedan jag sa upp lägenheten i Hultsfred. Företaget som jag jobbar för har bilar i Linköping så jag kommer utgå därifrån framöver. Det känns jätteskönt, säger Ludwig Strömbom. 

"Lär inte veta det på ett tag"

Var han spelar fotboll nästa säsong är alltjämt oklart. Vimmerby IF är fortfarande ett alternativ trots flytten till Östergötland.   

– Jag vet för tillfället inte vad som händer med fotbollen och lär inte veta det på ett tag. Jag har inte funderat så mycket på fotbollen eftersom det inte är anledningen till att jag flyttar till Linköping. Det är intressant att spela vidare i Vimmerby i och med att vi tog steget upp, men jag vet inte. Jag har pratat med David (Lindgren) om olika lösningar så vi får se, säger Ludwig Strömbom.  

Har du varit i kontakt med någon eller några klubbar i Linköpingstrakten?

– Nej. Jag hade det när det var på gång att jag skulle flytta dit för något år sedan. Det är inget som jag har tittat på och jag har ingen brådska. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: