Annons:

Sök

Annons:

Lokala lagets tränare lämnar sitt uppdrag: ”Behöver en paus”

Johan Häggs tid som tränare för Målilla GoIF är över för den här gången. Foto: Ossian Mathiasson

Lokala lagets tränare lämnar sitt uppdrag: ”Behöver en paus”

Målilla GoIF står just nu utan huvudtränare till nästa säsong. Johan Hägg tackar för sig efter flera säsonger som tränare i rödvitt.
– Jag känner att jag behöver en paus, säger han om beslutet att sluta träna Målilla. 

Annons:

Efter två säsonger som assisterande tränare och lika många säsonger som huvudtränare har Johan Hägg bestämt sig för att han har gjort sitt i Målilla GoIF för den här gången. Första säsongen som huvudtränare 2021 slutade med degradering till division 6 och årets säsong resulterade i en solid mittenplacering. 

– Ganska snabbt efter säsongens slut meddelade jag att jag inte kommer fortsätta som tränare i Målilla. Jag hade paus från fotbollen i en och en halv vecka, därefter en träff med föreningen och sa efter en veckas betänketid att jag inte kommer fortsätta. Det grundar sig i att jag har haft väldigt mycket att göra vid sidan av fotbollen med barn, husrenovering och jobb. Jag känner att jag nu behöver en paus för att återhämta mig och hinna ägna mer tid åt familjen, säger Johan Hägg.

Johan Hägg och familjen är på det stora hela klar med husrenoveringen och de flyttade in i huset lagom till jul. 

– Vi hade som mål att flytta in i huset innan jul och det lyckades vi med. Det var väldigt skönt. Nu vill jag ägna mer tid åt familjen. Under det här året har jag antingen åkt till huset eller på fotbollsträning när jag kommit hem från jobbet, säger Hägg. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: