Annons:

Sök

Annons:

Hon anmäler företag för vagn som aldrig kom –

Emelie Johansson köpte en barnvagn till sonen Milo. Nu har hon anmält företaget till ARN, eftersom varan aldrig kom. Foto: Privat

Hon anmäler företag för vagn som aldrig kom – "Svider ganska bra"

Emelie Johansson från Hultsfred har anmält ett företag från London till ARN, sedan hon betalat för en barnvagn som aldrig kom.
– Det är inte en stor kostnad, men för en som varit mammaledig är denna summa stor och svider ganska bra, säger hon.

Annons:

I mitten av maj köpte Emelie Johansson en sittvagn till sin son Milo från en sida på nätet. Kostnaden var 561 kronor efter att rabatter dragits av.

– Priserna höjs ju på allt och min son har blivit större, så jag kände att det här var en perfekt resevagn som går in smidigt i bilen. Så jag blev jätteglad när jag hittade den till ett så fint pris, den skulle egentligen kostat 2 000 kronor. Sidan såg så seriös ut, rakt igenom så jag gjorde en beställning och betalade, säger Emelie Johansson.

Det kom aldrig någon vara som utlovats och nu verkar det som företaget bytt sida ett antal gånger.

– När jag började söka på sidan kom det upp att både telefonnumret och företagsnamnet var falskt.

Emelie Johansson och även hennes mamma har mailat företaget som har adress i London ett flertal gånger, men aldrig fått något svar, så nu har hon gjort en anmälan till ARN, Allmänna Reklamationsnämnden.

Hur känner du över allt det här?

– Jag blir så besviken. Både över att jag blivit lurad och att jag inte får den vara jag vill ha. Nu står jag här på ruta ett igen, i behov av en vagn till Milo. Det är inte en stor kostnad, men för en som varit mammaledig är denna summa stor och svider ganska bra. 

I första hand vill Emelie Johansson ha barnvagnen hon betalat för, i andra hand pengarna tillbaka.

– Har man beställt och betalat för en produkt ska man också få den som utlovas, inte bli blåst på pengarna.

Nästa överraskning kom i veckan, då damp ett kuvert ner i Emelie Johanssons brevlåda från ett så kallat dropshipping-företag – innehållande ett armband. 

– Jag fattade ingenting först, men när jag sökte på Facebook såg jag en till som åkt dit på detta och gick ut med en varning. Hon hade också köpt en vagn från samma företag och fått ett armband, säger Emelie Johansson.

Annons:

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagenshultsfred.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: