Annons:

Sök

Annons:

Kommuninvånare vill få tillbaka pengar för inställd flygresa

Ett par från Hultsfreds kommun vill få tillbaka sina pengar för att deras flygresa till Brasilien blev inställd på grund av covid-19. Bilden är en genrebild. Foto: Pixabay

Kommuninvånare vill få tillbaka pengar för inställd flygresa

En man från Hultsfreds kommun har anmält ett företag till Allmänna reklamationsnämnden (ARN) gällande en resa som inte blir av på grund av coronavirusets spridning. 

Annons:

På grund av coronavirusets utbrott har många flygresor ställts in. En man och en kvinna från en ort i Hultsfreds kommun kan av den anledningen inte genomföra sin resa på två veckor till Brasilien i höst och kräver att de får tillbaka allt de har lagt för att komma iväg på resan. 

De har kontaktat resebyrån som säger att de kan få tillbaka 17 200 kronor av totalsumman på 47 600 kronor, vilket betyder en tredjedel av vad de har betalat för resan. 

Resan beställdes i januari innan coronakrisen hade kommit till Sverige eller övriga delar av världen. Coronakrisen gör det omöjligt att genomföra resan och kommuninvånarna har vänt sig till Allmänna reklamationsnämnden för att få tillbaka samtliga pengar. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: