Annons:

Sök
C-politiker med nyväckt motion i fråga som politiken redan sagt ja till

Owe Samuelsson (C) har i en nyväckt motion framfört önskemålet om välkomstskyltar vid infartsvägarna till Hultsfreds kommun. Foto: Ossian Mathiasson

C-politiker med nyväckt motion i fråga som politiken redan sagt ja till

Politikerna i Hultsfreds kommun har beslutat om välkomstskyltar på de olika orterna. Nu skriver Owe Samuelsson (C) en motion som berör det redan beslutade ämnet. 

Annons:

För snart ett år sedan rapporterade vår tidning om att den politiska ledningen gav klartecken för välkomstskyltar till de olika orterna i Hultsfreds kommun. 20 förslag på välkomstskyltar har tagits fram och varje ort får en symbol som ska symbolisera något särskilt med respektive ort. 

Owe Samuelsson, ledamot för Centerpartiet i kommunfullmäktige i Hultsfreds kommun, föreslår i en nyväckt motion att Hultsfreds kommun ska satsa på välkomstskyltar. 

”De flesta kommuner i vårt närormåde – och för övrigt de flesta i hela landet – har välkomstskyltar med text och bild, som på något sätt kan förknippad med just den egna kommunen. Vissa är proffsigt utförda, andra enklare och till och med amatörmässigt utformade men alla har ett budskap”, skriver Owe Samuelsson. 

Skyltar ger ett trevligt intryck

Samuelsson tycker att välkomstskyltar ger ett trevligt intryck och skapar goodwill, framför allt sett ur turism- och näringslivssynpunkt. Vad som händer med hans nyväckta motion, som lämnades in till Hultsfreds kommun på måndagen, är oklart. 

Han har sedan tidigare lämnat in en motion om parkeringsfickor med informationstavlor vid infarterna till kommunen, då avslogs motionen med hänvisning till arbetet med välkomstskyltar för kommunens olika orter som pågår inom Makeover-gruppen.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: