Annons:

Sök

Annons:

Landshövdingen besöker Vimmerby och Hultsfred i morgon

Landshövdingen Peter Sandwall ska besöka samtliga kommuner i Kalmar län och börjar sin turné i Vimmerby och Hultsfred på onsdagen. Foto: Ossian Mathiasson

Landshövdingen besöker Vimmerby och Hultsfred i morgon

Landshövdingen Peter Sandwall ska bege sig ut på turné i Kalmar län. Vimmerby kommun och Hultsfreds kommun får besök under onsdagen.

Annons:

Landshövdingen Peter Sandwall ska tillsammans med en antal medarbetare från länsstyrelsen besöka samtliga kommuner i Kalmar län under hösten. Syftet är att stärka samverkan mellan länsstyrelsen och länets tolv kommuner. 

Fasta punkter som länsstyrelsen vill diskutera med alla kommuner är grön omställning, vattenförsörjning och civilt försvar samt krisberedskap.

– Det är viktigt för mig att hela tiden ha en god överblick av aktuella frågor för respektive kommun, men även möjlighet att lyfta andra gemensamma frågeställningar. Då blir det lättare att jobba gemensamt för att utveckla länet”, säger landshövdingen Peter Sandwall i ett pressmeddelande. 

Han besöker Vimmerby kommun på onsdagsförmiddagen och Hultsfreds kommun på onsdagseftermiddagen. Träffen i Vimmerby är förlagd till stadshuset och Hultsfredsagendan består av Hultsfred Makeover-programmet, utvecklingen av stationsområdet och Axelssons i Aby. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: