Annons:

Sök

Annons:

Förening ska utveckla aktivitet tack vare stipendium –

Carl-Anton Johansson fick ta emot Målilla GoIF:s check på 8 500 kronor som ska användas till aktiviteten Skridskokul. Foto: Lotta Madestam

Förening ska utveckla aktivitet tack vare stipendium – "Välkommet"

Om söndagarna bedriver Målilla Bandy något man valt att kalla ”Skridskokul”. Ett stipendium från Sparbanksstiftelsen Kronan gör det möjligt att utveckla den verksamheten ytterligare.

Annons:

Skridskokul vänder sig till barn i alla åldrar, som vill delta i olika aktiviteter och träning.

– Det är tredje året nu vi genomför Skridskokul och det har vuxit för varje år. Vi bjuder in barn från hela Hultsfreds kommun och vi vill gärna få det till en familjeaktivitet, berättar föreningens Carl-Anton Johansson. 

Utveckla verksamheten

På torsdagen fick Målilla GoIF motta ett stipendium på 8 400 kronor från Sparbanksstiftelsen Kronan som delades ut tillsammans med Swedbank lokalt. Pengarna ska användas till att utveckla just den här verksamheten.

– Vi bjuder på korv och dricka, så pengarna är välkomna, sa Carl-Anton Johansson när han tog emot checken från stiftelsens båda representanter Martin Åkerberg och Tommy Rälg samt Anna Erlandsson på Swedbank.

Banat väg för ungdomsverksamheten

Carl-Anton Johansson sträcker sig så långts som att säga att Skridskokul varit avgörande för att Målilla Bandy fått igång sin ungdomsverksamhet igen.

– För tre år sedan hade vi ingen verksamhet för ungdomar, nu har vi ett 15-tal aktiva unga. Skridskokul har absolut bidragit till att den verksamheten kunnat komma igång igen.

Läs också: Brukshundklubben fick stort stipendium – det här ska man göra för pengarna

Läs också: Rio Bio fick stipendium på 30 000 kronor – "Ska investera för att överleva"

Annons:

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagenshultsfred.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: